2014. október 30., csütörtök

1000 köszönet :)

Ma reggel csodás napra ébredtünk :) A blog ugyanis elérte, hogy 1000 alkalommal lett megnyitva! :)
















Éljen, éljen, éljen!!!

Továbbá csak, hogy fokozzam a számokat tegnap elérte az eddigi legmagasabb napi látogatottságot, ugyanis tegnap 82 oldalmegjelenítés történt :) 

És amint láthatjátok új külsőt is kapott, ami nagyon sok variálás után nyerte el a formáját, de ezentúl bátrabban belevágok az újításokba, mert ez egy tök jó buli (ugyan néha idegtépő) és ezáltal valóban egyedi külseje lehet az egyedi tartalomnak. Itt pedig nem ért véget a történet, ugyanis a blog már a Facebook-on is elérhető. 

Tehát ez a nap sok sok jóval indult, és remélem a folytatás is hasonlóan alakul. Ma jön egy nagyon nagyon jó barátnőm hozzám és pizsi-party lesz a program, amit nagyon várok már, mert a depis napok után jó lesz valakivel ellazulni, vagy akár sírni egy filmen. De osztozni egymással a jóban és rosszban egyaránt. Ő pedig az az ember az életemben, aki előtt bármit fel merek vállalni, és aki előtt ki merem nyitni a lelkem. Mert tudom, hogy ő soha sem ítélne el semmiért, és előtte nem szégyen gyengének lenni. Szóval úgy érzem a mai az egy nagy erőkkel megáldott nap. 

Köszönöm ezúton Neked drága Barátnőm, hogy vagy nekem és, hogy bármikor számíthatok rád. Legfőképp pedig azt köszönöm, hogy soha nem ítélsz el, és olyannak szeretsz amilyen vagyok.

Az olvasóimnak pedig köszönöm, hogy itt vannak, és támogatják az utamat. Sokat jelent nekem :)



Képek forrása: Morning , JóbarátokThank you 


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése